Afbeelding van een gedekte tafel voor een kleine evenementAfbeelding van een gedekte tafel voor een kleine evenement

Over Ons

Een kleine terugblik in de geschiedenis: 25 jaar geleden stapten we in de slagerswereld, waarvan 15 jaar een eigen slagerij als beginpunt van waar traiteur la Couronne nu staat. Ons ambacht, huisbereide kwaliteit, dier en maatschappelijk vriendelijke benadering zijn van waarde in ons bedrijf en daar zijn we trots op.

Catering, feesten en partijen verzorgen waren ook binnen onze slagerij al een essentieel onderdeel. We zijn ontzettend blij ons hart gevolgd te hebben! We gaan voor 100% Catering. do what you love, love what you do!

Onze Passie

Waar gaat jouw hart vlugger van kloppen? Gezelligheid, samenzijn, verbinding?? In de juiste setting een feest(je) of event creëren waar alles aan klopt dat vinden wij het mooiste wat er is.

Alle wensen worden ingevuld om er een onvergetelijk feest van te maken en uiteraard verzorgen wij dat graag. Gasten verwennen met onze culinaire lekkernijen en aandacht, dat is wat wij het liefste doen.

Onze kernwaarden

Klant is Koning
Lokaal = Delen
Passie voor het vak

Wie Zijn Wij?

Aangenaam! Wij zijn Joris & Diona Blom-de Koning. Wij zijn al 21 jaar een (h)echtpaar. Uiteraard houden wij beide van GOOD FOOD en dan vooral food met een verhaal. Na 15 jaar ondernemen hebben wij in 2018 gekozen om een puurdere vorm aan ons ondernemerschap te geven, waarin wij kunnen werken met uitsluitend producten waar wij voor 100% achter staan.

Verder zijn wij liefhebbers van Frankrijk en haar cultuur en houden wij heel erg van onze katten. Ons motto is: alles wat je kan vieren, moet je doen!! Het leven is er om gevierd te worden.

Joris zijn culinaire voorkeur gaat uit naar mooie stukken (H)eerlijk vlees, perfect gegaard op de BBQ, vergezeld van heerlijke frisse salades en verse frietjes gebakken in ouderwetse ossenwit met Belgische mayonaise!

Diona is helemaal verzot op groenten en kaas, lekker vers en knapperig. het eten van vlees is voor haar wat naar de achtergrond gegaan om de ecologische afdruk te verminderen. We both respect Mother Earth.

Keurmerken

 • Certificering HACCP
 • Sociale Hygiëne

Competenties

 • Vakslager SVO
 • Zelfstandig werkend kok
 • Erkend Sommelier Opleiding garneren en presenteren Ter Groene Poorte ( hogere hotelschool België)
 • Spermalie ( hogere hotelschool België): specialisatie kookopleiding
 • Mede ontwikkelaar voor de opleiding: Traiteur SVO gegeven in de Markthal te Rotterdam
 • Gastdocent SVO

Awards

 • Finalist slagerij v/h jaar (bij de laatste 7 van NL)
 • Beste vrouwelijk slager van Nederland
 • Winnaar Paasveetentoonstelling: beste vrouwelijk rund
 • Winnaar titel Schoonste slagerij van Nederland

Hoe Gaan Wij Te Werk?

Deze nieuwe website is onze etalage, we geven je een goede indruk van onze culinaire mogelijkheden. Wij zetten in op maatwerk geheel naar de wens van jou als klant, zodat we een passend voorstel voor je kunnen maken.

Vrijblijvend persoonlijk contact vinden we fijn, zodat we alles goed op elkaar kunnen afstemmen om tot het beste eindresultaat te komen. Prijzen kom je op deze website niet tegen, want zoveel mensen, zoveel wensen! Via het contact formulier kan je je gegevens achterlaten en de rest doen wij!

Wij werken lokaal samen met